torsdag 30 april 2009

Det var en gång en Rödskägg.Jag och tjej sitter i piket, Det sitter minst tre stora snutar bredvid leker hotfulla. Tror att en av dem var Rödskägg. Det fanns några riktigt losta snutar alla med olika smeknamn alla med en förkärlek till att puckla på skitungar.
Det fanns några poliser som var snälla bjöd på frukost log och hälsade på en om nätterna.
Jag hade två såna, båda hade någon gång tagit fast mig.
Den ena när vi aldrig hann crascha Alberts herrmode rutan.
Den andre en gång vid Vasagatan, han sprang efter mig, jag vägrade sluta springa vid Sherton hotell hör jag hur han börjar skratta bakom mig.
Men för fan lilltjejen ge dig stanna.
Jag kutar vidare men så kommer jag på, jag orkar springa men jag vill inte springa mer så jag sätter mig. Under promenaden tillbaka till bil pratar vi, han tycker att jag ska bli polis när jag blir stor för jag springer fort jag säger aldrig vi skrattar. 

Tillbaka i piket med losta snutar. Ha ha killar vi har fått småtjej besök, tror ni de är kåta. de andra skrattar utom en som sitter tyst och bara flinar. Flinsnuten lägger en hand på den andra tjejens ben, svara då hora vad kostar du. Jag har inget leg det enda i identifikations väg jag har är en anmälan om klotter. De går igång på den, haha vad klottrar du, jag är kåt eller.
Nej, jag vill sparka sönder flinets näsa. Jag var 15 och hade blivit våldtagen på en gångväg någon månad innan. Jag är rädd och det känns som om jag ska gå sönder.
Kan du ta bort handen från mitt ben säger hon vi kommer fan anmäla er om ni rör oss.
Mannen med skägget ler, men gumman tror du någon skulle tro mer på er än oss och
du vi sjunker inte så lågt, ni är skabb.
Kan du vara så snäll då och be din kollega att ta bort sin hand i så fall. 
De släpper ut oss ur piketen, jag har tappat ytterligare respekt för alla djävla gubbar som tassar runt i vår stad!

1 kommentar:

Anonym sa...

fy fan va vidrigt, åren går men minnena består..