fredag 15 oktober 2010

Och vi sprang kutade snabbt som satan.
Pictures on the top and down under from unomoralez via Endless Teeth, In the middle from Beyond the wall of sleep and Mute Vision.
Ställer in den där uppstoppade katten i hörnet av det perfekta tant hemmet tänker ett tag också hänga upp ett gevär men vi har för bråttom.
Såklart ryker katten när han som bestämmer upptäcker den efter att tyskarna godkänt bilden.
Ännu lite senare kommer en av tyskarna in och undrar var den uppstoppade katten försvann.
Han som bestämmer förklarar att tanten ska mata en levande katt så det behövs ingen stuffad kisse.
Tyskan tycker att stuffed katt var bra i kombo med levande katt för den visar bara att tant som bor i lägenhet älskar sina katter så pass att hon stoppar upp dem efter de slutat andas.
Fan jag skulle skriva något annat här idag.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Vill du ha bekräftelse eller smarta inlägg och frågor? Vi är tysta för att vi inget har att säga men vi är gärna med dig på estraden om du så önskar. Påstå något eller ställ oss en fråga.

Fula Edith sa...

Alla har något att säga korkat eller smart.
Bekräftelse i den meningen att det ibland känns ensamt att skriva här.
Men samtidigt ni är inte dödstysta så det var ett BAD underskriftsval av mig.

Men jag har en fråga till dig anonym, varför måste Edith påstå eller ställa en fråga för att få en kommentar eller ett berättelse smart som osmart tillbaka? Och svara ej för det blir lättare och konkretare då. : )
Och vilka är dina 7 bästa saker i livet nu då och sen?
Nu blev det flera frågor. Ha fint hejdå.

Fula Edith sa...

Samt en grej bara som inte har med anonyms inlägg. Eller att kommentera på bloggys.

Alla alla alla har något att säga och det är bra att aldrig glömma att i varje människa bor ett helt liv i tid tankar känslor upplevelser.
Det är när vi själva och andra glömmer detta som det uppstår not respekt mot människor.
Alla bär på tusen skatter och brödsmulor delar att vi alla är levande typer som skall gå sida vid sida fast vi inte känner den andre. Men om vi tänker efter känner vi den andre rätt så väl för vi är rätt lika även fast vi säger olika.

Hjälp nu flummar jag ut men ni hänger väl med?

calle sa...

21:a århundradets tyskar - emellanåt så obegagnat perceptiva.

Panzerfaust sa...

Att skälla ut sina besökare är iaf inte ett koncept som fungerar speciellt bra. Däremot känns det väldigt bra emellanåt.

Lilla Eter sa...

Personligen tänkte jag att underskriften var helt ovärdeladdad. Tänkte faktiskt själv det varit lite lite kommentarer på sistone.

Anonym sa...

Hej Fula E det är jag Anonym igen! Jag följer bara en blogg och det är din.
Jag var medvetet provocerande i min kommentar till dig just bara för att etiketten var så inbjudande. Å jag fick den respons jag då hoppades på. Känns lite onödigt nu i efterhand att behöva ta ut min frustration över brist på inspirerande dialog på dig men jag fick ju ett svar. Tack!
Å nej det var inte flummigt det du skrev även om jag tyvärr vet att även de som känner sin nästa väl väljer att visa ”not respekt” av andra skäl som kan diskuteras.
”Intet mänskligt är mig främmande” men långt ifrån allt är av intresse. Så varför fångas jag av dina texter? Jag hittar själv inget bra svar.
Väljer att fortsätta att gå under signaturen Anonym för att det finns bara plats för en person på den här scenen enligt min mening.

Fula Edith sa...

Sant anonym detta är min alldeles egna lilla frusna hockeyarena.