onsdag 29 december 2010

Vita knästrumpor.

Picture via Coldstreamguards.
En helt vanlig bild från The Coldstream guards windsor branch hemsida.
Jag tycker den är rätt kul.
Hejdå.
Eller nej jag tycker den är sjukt kul ju.

2 kommentarer:

Enkidu sa...

haha Getingar, tufft att ni vågade fånga dem endå. När jag var lite yngre än rökbombsgrejen. På en av våra lågstadieraster gick vi ut och samlade tusen skalbaggar som nog hade sin födda-massa-äckliga-barn-period. Det var iaf asmycket skalbaggar som flög runt utanför skolan, så vi fångade dem i en stor burk. Dom såg ut som typ bevingade tvestjärtar, riktigt vidriga. Iaf, när vi kommer in på lektionen igen frågar läraren vad det är i burken. Så vi svarar skalbaggar sen öppnar jag burken så dom flyger ut.

och det är verkligen som i en skräckfilm, dom flyger fast i folks hår och överallt! Alla börjar skrika och det visar sig sen att vår lärare hade nån fobi mot insekter eller något för hon såg ut som att hon skulle svimma.
Minns inte hur det slutade haha, tror dom flesta dog för dom stampades ihjäl eller så.

Fula Edith sa...

Jag lockade dem med sockervatten som jag fyllt en sån iskubsgrej med. sen när de blivit slöa gick det rätt ok att fösa in dem i deras sista hem glasburken.

Hade jag varit er lärare hade jag tvingat er att ät upp varenda en eller så skulle jag nog gått och stängt dörren och sedan gett er högsta betyg!