torsdag 25 februari 2010

Tittut liten yxeclown trilla ur "the gadget" ut.Poff sa det då.
Kom o tänka på någon brud som sades åka igenom resterna av Tjernobyl.
Hon cruisade runt på stor motorbike. Tog flyktiga kort på ödelagda hem o på sig själv i hot outfit o snygga solglas.
Sades för att även om det fanns en uppsjö pics på donna o spruckna tjernofönster, så var det visst bara en fejk.
The gadget var inte en fejk inte heller Little boy.

5 kommentarer:

arvoid sa...

oj pratade med en fotografkompis häromdagen om det. sa att han sett det där och det verkade ju intressant - var det inte sant? synd. eller kanske lika bra.

Enkidu sa...

fat man, som också är en boss i MGS2. Man kan hänga i området typ, fast inte så länge. Det är bara jättefarligt om man går nära reaktorn.

Bästa var när dom skulle rensa upp där och shit, för det var typ ett stort hål i taket eller något. så folk fick volontära för att gå och laga skiten. Dom visste att dom skulle dö och kunde bara uppe på taket i typ en halv timme eller timme innan dom kolade vippen.

Hela den historien är så sorglig och korkad, sovjet hade verkligen ingen koll på prioritering.
/e

Fula Edith sa...

Arvoid, Jag tror att det var så att grejen med att hon var en lonerider - det var det som var fejk. Nu måste jag kolla upp det här igen känner jag.

Enkidu,
Japp tre dargar senare föll Fat man.
Min sons farfar är gift med en japanska och är fotograf, han träffade i USA under ett jobb ett högt uppsatt militärgäng som firar bomberna som föll.
Fuckt grej att fira!
Nu skulle jag fråga om du läst en bok som e rätt bra om tjernobyl men nu kommer jag inte ihåg vad den hette, ska kolla upp det.

Enkidu sa...

http://www.electrocomics.com/ebooks_engl/tchernobyl_engl.htm

den här läste jag för något tag sen, men jag vet inte vad jag tycker om den. Du kanske gillar den, jag gillar tecknarstilen.
/Endku

Fula Edith sa...

Ja fin tecknarstil.

Bön för Tjernobyl av Svetlana Aleksijevitj så hette den boken jag tyckte va bra fast nu va de ett väldigt långt tag sen jag läste den iof.